SERVVICII DE TRANSPORT SALARIATI

In Bucuresti in medie 2.1 milioane de calatori folosesc transportul in comun in fiecare zi, printre acestia se numara si angajatii firmei dumneavoastra, zilnic ei se confrunta cu acelasi calvar, aglomeratie, intarzierea mijloacelor de transport in comun.
Astfel un procent mare din angajati ajung deja obositi si tracasati la locul de munca.

ACUM PUTETI SCHIMBA IN BINE ACEASTA SITUATIE, astfel angajatii vor fi mult mai bine dispusi si mai eficienti. Pentru ca toti angajatii firmei dumneavoastra sa ajunga la timp si nesifonati va recomandam sa cereti oferta MOUSE BUS LINES: "TRANSPORT SALARIATI".

Principalul nostru atu este faptul ca stim cu probleme va confruntati in prezent si va garantam ca din momentul semnarii contractului de transport salariati cu firma MOUSE BUS LINES, veti avea mai mult timp pentru afacerea dumneavoastra, lasand transportul salariatilor in grija noastra.

SERVVICII DE TRANSPORT

CE OFERIM:
Oferim spre inchiriere
- autocare de 49 locuri + 1 si 52 locuri + 1, de 2 si 3 stele, in conformitate cu standardele internationale, dotate cu sisteme audio-video, caldura independenta, aer conditionat, bucatarie de bord, toaleta, dormitor, scaune rabatabile etc.
- microbuze de 8-19 locuri
- autoturisme cu posibilitatea de inchiriere in sistem "rent-a-car".

Efectuam transport salariati
Pentru contractele de lunga durata, oferim reduceri semnificative.

Organizam excursii
- excursii familiale (pana in 5 persoane) in tara si strainatate, cu vizitarea tuturor obiectivelor turistice importante.
- excursii de 5-45 persoane la sugestia clientului.
- excursii scolare.

Asistenta
- Oferim asistenta pentru organizarea si planificarea excursiilor.

Rent-a-Car
- Oferim pentru inchiriere limuzina Mercedes "full-options", precum si autoturisme Dacia Logan.

De asemenea organizam si transport personal individual, transferuri cu preluare de la sau catre aeroport.

GARANTAM

Cu noi aveti garantia ca veti ajunge in locul dorit in timpul stabilit, fara sicanari si abateri costisitoare. De asemenea garantam cele mai mici preturi de pe piata, iar pentru contracte de durata oferim discount-uri semnificative. Va mai garantam ca in autocarele noastre nu impartim materiale promotionale proprii.