TRANSPORT ATUOCARE

S.C. MOUSE BUS LINES S.R.L. este o societate cu capital privat, infiintata in 1992, cu obiectul de activitate de baza transportul de persoane in trafic intern si international.

GARANTAM

Cu noi aveti garantia ca veti ajunge in locul dorit in timpul stabilit, fara sicanari si abateri costisitoare. De asemenea garantam cele mai mici preturi de pe piata, iar pentru contracte de durata oferim discount-uri semnificative. Va mai garantam ca in autocarele noastre nu impartim materiale promotionale proprii.

S.C. MOUSE BUS LINES S.R.L.

S.C. MOUSE BUS LINES S.R.L.are o stransa si indelungata relatie de colaborare cu firma CARPATIA TOUR si ofera prin aceasta programe turistice la cele mai mici preturi

DESPRE NOI

S.C. MOUSE BUS LINES S.R.L. a fost construita pe baza experientei acumulate inainte de 1989 in cadrul fostului O.N.T ROMTUR. In decursul anilor am incercat sa formam o echipa de profesionisti si ne place sa credem ca am si reusit.
Suntem o echipa dinamica si cu experienta, oferim servicii de calitate si consideram ca fiecare client este important pentru noi indiferent de frecventa cu care solicita serviciile noastre.
Dincolo de latura strict profesionala se pune un mare accent si pe latura interpersonala.